November 11, 2012

Soalan Untuk Akad Nikah

hewhew...
menakotkan....tapi sebenarnye bukan takot ..ia lebih kepada nervous tak dapat menjawab soalan ketika itu...



insyaALLAH, kalau tiada apa2, along yang akan menikahkan kami... :) ..insyaALLAH...



malam tadi along beritahu soalan-soalan yang akan ditanyee...dan aku yang pengantin perempuan pon akan ditanye masa akad nikah nanti....halahaiiiii....saye seorang yang darah gemuruh...takoittt nyeeeee.....


walaupun along da bocorkan rahsia..tapi haruslah ingat, kalau orangye dah darah gemuruh, suruh baca ABC pon mungkin sangkot...hiahia...



Soalan Untuk Pengantin Lelaki

Rukun Nikah
Rukun Iman
Rukun Islam
Istigfar
Mengucap


Soalan Untuk Pengantin Perempuan

Istigfar
Mengucap


dua perkara yang senang..tapi aku still rasa nervous....


mohon la aku neh akan cool pada hari kejadian.....




Share:

10 komen:

Dinda Iva said...

Assalamualaikum..kak congrate yea..moga kekal bahgia hingga ke akhir hayat dan semoga dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah..amiinnn.... :)

orked violet said...

ha....! soaLan bocor!!!!
hikhik

Cik Puan Tqah said...

gud luck..hihi

InaYusoff said...

@Dinda Iva

w'salam..

tenkiu along..

jempotla datang...

ritu nak bagi kad masa nmpk along kat lobby...tapi segan..

=)

InaYusoff said...

@orked violet

hikhik..

takuit kalau tetibe imam tanye soklan lain jugek..

InaYusoff said...

@Cik Puan Tqah

tenkiu puan tqah..

Diyana said...

itu hari saya nikah, tok kadi xde tanya2 pun kat kami both pengantin...
khutbah je.. hehe

good luck... jgn nervous sgt ya (^_^)

InaYusoff said...

Lain negeri..lain cara kot...huhu...
Untunglaaa

Dinda Iva said...

sob..sob..nape nak segan..bagi jelah..skrg org dah xkat HQ..org kat UTC KL...

InaYusoff said...

@Dinda Iva

tahu..baca kat emel... =)