Followers

November 9, 2012

Durian Crepe

selalu nengok orang apdet kat facebook, kat blog, kat twitter pasal durian crepe..maka nafsu nak memakan durian crepe neh sangat le membuak-buak..siap gugel lagi resepinyeeee..macamkan nak buat sajee.. =) ..nampak macam senang...tapi tahun bila nak buat pon tak tahuuu..


bila nak buat tahun bila pon tak tahu..jadi membising la daku di facebook dan membising jugak dengan kengkawan....


dan akibat daripada membising tersebut, maka mama zerin dengan bermurah hati menolong daku untuk memuaskan nafsu makan tersebut...yeayyy...ada delivery durian crepe area rumah beliau!..yeay lagi sekali!!.....teruja...


RM 10 untuk 5 ....



Rasa?..biasa biasa je kot..hehehe....hehehe..takde la sedap sangat....ke aku dah bukan penggemar durian tegar....


:: sakit kepala la pulak pas makan durian crepe neh... adoiyaiii.. ::
Share:

6 komen:

Cik Puan Tqah said...

hohoho..trgn nk wt..xsempat2 lg

InaYusoff said...

@Cik Puan Tqah

buat pastu antar eh kat daku..hehe

Salwa said...

alar.bende ni kan trend. I pun trase nak try makan sebab sume orang dah try makan. hihi.

ucupiza said...

kekna bwk balik durian crepe kt kg..

InaYusoff said...

@Salwa

tu la kan..
sana sini orang bercerita...

tak tahan membacanyee.
jadi marilah kita try!..

InaYusoff said...

@ucupiza

tak dapat la eh..
mane sdp bawak balik..