October 15, 2012

Misi Mencari Rumah Sewa Gagal

:(

cemane neh..

padahal lagi sebulan je lagi..

takkan nak PJJ..

nak cari area sentul or gombak...

semalam dah cari area sentul..

hampa betul..

siapa-siapa buleyh tolong?..



Share:

14 komen:

Salwa said...

dah cari kat mudah.com?

InaYusoff said...

@Salwa

sudah..
tapi bukan semudah yang disangka..

huhuhu..

dop ade..

kalau ada..luar dari rege sewa yang kami nak..

zarith said...

Kena rajin ronda ronda. Macam tunang ronda ronda, jumpa iklan umah sewa lekat dekat pokok. Yang ni area taman melati

InaYusoff said...

@zarith
tula.
mmg ronda-ronda pon semalam..

:(

tapi belum ade rezeki lagi..

sangat tensen!

ciksusu said...

ssh kan..area sg. besar ni pun ssh..
tp alhamdulillah dh dpt ;)

bintanghati said...

sama la kite ..lbh kuang sbln je lg umah xde lg .. haha..
buat2 je x fikir..
insyallah ade la rezki nnt...

mak kite dok kat area samudra gombak..
citu kan baru je buke banjaria court.. kot ade ke umh nk sewa..

Anonymous said...

cuba survey kat area sri suajaya condo, jln kg bandar dalam, sentul. depan yap brothers dealer 2nd hand car. jln nak menghala ke kg chubadak dekat dgn tokong cina. boleh contact mrs. toh 03-40241169, aunty ni ada kedai kat condo ni, dia juga handle unit2 utk disewa kat condo ni.

InaYusoff said...

@Anonymous

tenkiuuuu...

tp mesti luar dari kemampuan tuu..

dah namenye condo..

tak mampu acik!

Nn said...

awk bajet bape? kne tiap hari buka mudah.com ni..

InaYusoff said...

@bintanghati

pemikiran kamu macam tunang daku saje..

dia rileks semedang..daku yang gelabah...

hmmmm...

dah search..

di luar kemampuan..

hihi..

baik packing baju dok kampong kan kalau nak yang murah sajork..
:p

InaYusoff said...

@Nn

bajet rm550 je kamu..

memang setiap hari bukak mudah.com..

pepagi on pc..punch card kat mudah..


:p

InaYusoff said...

@ciksusu

alhamdullilah..

meh tolong cari untuk kite pulak cik susu!!..

hep..hep..

Anonymous said...

kak ko kenal aku x kak..rosmawati..

InaYusoff said...

@Anonymous

mestila kenal!!..