October 8, 2012

Kompang Dipalu : Checklist Setakat Oktober

hye..assalamualaikum!..

sangat-sangat tiada idea dan input nak apdet...


tetibe teringat nak apdet checklist setakat awal oktober... :) ..heee..lagi sebulan lebih je lagi...sangat mendebarkan..


Ya ALLAH..kau permudahkan la segala urusanku..


Majlis

tarikh
tempat

Warna Tema

Resepsi

Kursus / Permohonan Kahwin / Hiv Test
kursus kahwin
hiv test
borang nikah

Jamuan / Menu
Nikah
sanding

Kanopi
Nikah
sanding

Kad Jemputan
Lelaki
Perempuan

Senarai Tetamu
Resepsi

Mekap
Nikah
Resepsi
Bertandang

Pelamin
Nikah
Resepsi

Persalinan Pengantin
Nikah
Resepsi
Bertandang

Photographer
Nikah

Baju Keluarga
Warna

Lain Lain
Doorgift
Bunga Telur
Bunga Pahar
Bunga Manggar
Penunjuk Arah
Langsir
Cadar Kahwin




Warna Tema
warna tema tak tick lagi...tapi boleh la aku katakan warna tema adalah pink..:p .. last minit tukau pink...tapi boleh tentu las minit lagi ni...takot 2 minggu sebelum majlis..tema bertukau jadi purple puleks..


tapi kebanyakan barang dah beli warne pink....hewhew...tapi takpe kot..pink purple kan boleh ngam!...


Borang Nikah
hampir settle..sekarang borang nikah kami ada pada imam kampung..sesungguhnya aku kompius mengenai prosedur borang nikah...


Persalinan Pengantin
baju nikah aku tak siap lagi...takpela...mungkin minggu ni siap..dah janji dengan tukang jahit nak awal bulan ni...mungkin dia pon bizi..takpeee laa haii...hiks..jenis malas nak pusing kepala...lagi pon tukang jahit neh hanye depan uma den je.. ;p

baju untuk bersanding......tak bincang lagi dengan mak andam..mungkin raya haji kot....sepatotnyee dah settle...tapi sebab kena keje ujung bulan september ri tu....jadinyee tak dapat la nak jumpe mak andam untuk bincang baju mane nak pakai...


Doorgift
hampir 50% siap...tapi masih lagi pening2 nak pilih isi perot bagi doorgift tersebut...


Bunga Manggar
heeeeee..kami ade projek baiknyeeee berkaitan bunga manggar....dapat idea ni bila pergi majlis kahwin di seremban...mungkin tempat lain dah biase...tapi bagi kami, melihat bunga manggar sebegitu adalah sangat mengujakan!!...jadi tunggu la aku review mengenai bunga manggar ....


Langsir
hampir siap!....





sebenarnye kan..daku dah taip pepanjang tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tak boleh nak save...huhu..gile la..penat jari jemariku yang mulus neh menaip....


k la ..dah penat dah..lenkali la saje aku apdet...


majuk dengan blog!..

Share:

4 komen:

Nur Laili Binti Iswan said...

jangan lupe jemput saya... :)

antalya said...

wat bunga manggar yg ada duit siling tu kot hehehe

InaYusoff said...

@Nur Laili Binti Iswan

opecoz jempot laling..

jangan tak datang sudah!

InaYusoff said...

@antalya

bukan...
yang ada gegula tuu..
sekali aku gugel..
rupenye dari tahun 2010 orang dah gune pakai..
hehehe