September 4, 2012

Peta Kahwin ... Berpinau Biji Mata Ni...

kahwin bulan sebelas..baru sekarang nak terhegeh-hegeh buat kad kahwin...hehehe...


jeles nengok ciksusu yang dah siap kad kahwin dan dah mula edar dah pun..padahal tarikh kawen sameeee....tercabar saje rasa..... -__-"


sabtu lepas dah pergi mencari kad kahwin...tapi tunang semedang tak berkenan ape yang aku berkenan...balik balik nak kad 28sen yang dia survey kat hentian kajang... :( ...agak tekanan hari tersebut...memang menarik muka jeee...stress tahu tak???..kalau boleh nak cari yang dekat2 dengan kampung..senang sebab mungkin vendor kad kawen dah tersedia peta area kami..so takyah nak pening2 sangat nak fikir dari tol segala bagai...


sekarang ni aku buat keputusan,disebabkan dia nak sangat kad 28sen hentian kajang dia tu...maka semua urusan kad kahwin neh aku serah pada dia..tapi bab peta boleh la pulak suruh daku.....grrrrrrr.....


pening nak buat peta....dah le aku neh blind road...dari tol pedas nak ke rumah pon boleh kompius time nak lakar peta...terus migrain semalam... :(


semalam dan hari ini adalah hari membuat peta di opis...ampunkan daku bos.. ;p




see...betapa bercelarunye kan.. :(


::dugaan bertunang neh hebat sangat..kuatkan hati!::

Share:

10 komen:

BIE said...

goo..go chaiyookk!!

ucupiza said...

mak aii men jauh lagi cik pian tu nak cari..carilah yg dekat2 sikit senang urusan tu..

ciksusu said...

chayok2 ina ;)
biasa la laki ni..
yang dia je betul..hehe

xpe, buat slow2 ye ada masa lagi nak setel kad kwen ni;)

InaYusoff said...

@BIE

yeahhh....chaiyork!..

:p

InaYusoff said...

@ucupiza

dia salu buat kerja kat area situ...senang bagi dia..susah bagi aku..

InaYusoff said...

@ciksusu

hehe...kamu pun paham kan..
laki ni nk ikut telunjuk dia sajeee...kite neh yang dok pk susah senang takde pk la pulak kan..

:(


ucupiza said...

singgah jap,dik d tag kekna ye giveaway dari Kznabihah..mohon menanglah..

http://www.kznabihah.com/2012/09/giveaway-blogger-koleksi-terbaru.html

MAY said...

KAD KAWEN SY ARI TU 38SEN JE..KETAS TEBAL..SHINING..ADE 3 LIPATAN...AGAK PUAS HATI..SBB KAZEN SY ODER KAD MACAM SY,TP LAGI NIPIS, HRGE PLAK 50SEN SEKEPING..DIE SGT JELES DGN SY..TP TU SY ODER DGN IPAR DUAI SUAMI..DORG MMG ADE BT PRINTING..DAN PHOTOGRAPHER..HEHE...SBB ADE IPAR DUAI BUAT,TAKDE LA SURVEY..TP TAK SANGKE PLAK HRGE MURAH..BKN SBB ADIK BERADIK..TP MMG TGH PROMOSI UTK TEMPAHAN 1000PCS...JIMAT...=)

InaYusoff said...

eh..gile murah...

tapi dah lambat laaa may...
:(

tunang kita dah pergi tempah...

bintanghati said...

Bab ni kite yg lukis sendiri map umah tunang n umah kite... Huhu.. Xtau la ape la hasilnye nnt.. Heheh