September 18, 2012

Kasut Nikah..Perlu Ke?

tahukah kamu semua...
ecehwahh..

tahukah kamu semua bahawa kasut nikah tidak tersenarai langsong dalam pemikiran aku dan checklist aku....

tahukah anda?..

tahukah sangat laaaa hey!....

aku nikah kat rumah...nak buat kat masjid pon, ada orang tu takot suara dia bergema satu kampong...konon feeling pakai mic mase nikah...=p ..padahal tak pun...

dan disebabkan nikah kat rumah..jadi aku tak terfikir pasal kasut nikah..jadi sekarang neh baru terfikir perlu kee kasut nikah?..

mungkin perlu sebab :-

1) nak menghantar kaum keluarga belah lelaki ke luar rumah setelah settle majlis nikah..takkan nak berkaki ayam pulak atau rembat je mane mane selipar....

2) mane tahu nak bergambar kat luar rumah...maka kasut itu diperlukan..

3) bukan takat nak bergambar kat luar rumah..atas pelamin dalam rumah pun, perlukan kasut jugak....takkan nak nampakkan kaki togel aku yang tak berkasut dalam gambar....jadi nampak nau diperlukan kasut nikah...

4) dengan membeli kasut nikah ini, maka koleksi kasut aku akan bertambah....yeay..ini yang paling perlu sangat untuk mencari kasut nikah....weeehuuuuu....


jadi....dengan ini..aku kene gigih cari kasut nikah....yang simple sudahla kan...


::kasut hantaran masa tunang pon, tak jejak tanah lagi::
Share:

14 komen:

Salwa said...

perlu..perlu..nnti pakai selipar pulak.hihi. Selamat bernikah! :D

BIE said...

perlu juga kasut ina.. bila masa tu tiba, baru kita tahu kepentingan dia. kasut biasa pun xapa. Asalkan proper kan?

good luck ya yang :))

Rara Nasiha said...

kasut nikah sekarang tak perlu over. banyak yang simple tapi nice tau. happy shopping :)

cik mah said...

btol2...cik mah sokong alasan2 tu..hehhe...cik mah pun nk cari yg simple je..heheh

InaYusoff said...

@Salwa

uhuuuii..sebulan setengah lagi nak nikah..jangan le wish sekarang..mak neves neh!..miahaha..

InaYusoff said...

@BIE

tenkiu bie!...

biase tapi bila diy mungkin cantik kan!..

InaYusoff said...

@Rara Nasiha

tenkiu rara!...

kalau over pon tak gune kot..orang bukan shoot kat kasut memanjang....hehehe

InaYusoff said...

@cik mah

jum cik mah!..
takyah yang serabot...simple saje kan!

antalya said...

kasut simple pon xpe. asalkan bertutup bhgn dpn.sbb kalo nampak jari kaki dlm gambar adalah sangat2 buruk hahahhaa

InaYusoff said...

@antalya

looo..
aku malas nak beli kasut bertutup depan..
sebab kompom aku takkan pakai lepas tuuu...

tak sukeeeeeeeeeeeeeee!!!...

:p

Cik Tqah said...

gud luck cr..yg murah pon xpe..asal selesa.. vincci byk cantik2.. hihi

InaYusoff said...

@Cik Tqah

hehe..tenkiu bagi pendapat..

vincci pon lawa kan..
warna warna dia besh!..

ZaritH said...

alah seronoknya dia nak nikah dah. hihihi

InaYusoff said...

hehe..
ala...turn kamu pon tak lame lagi kan..kan..kan..

hehe