September 18, 2012

Kahwin Vs Kerja


dah lame aku rancang nak jumpe kakak andam minggu depan..
nak pilih baju mane untuk majlis aku...

tinggal tak sampai dua bulan pon..
baju pon aku tak pilih lagi..
walaupun pada awalnye dah pilih baju yang di bawah ini..



tapi tak berkenan..
sebab kena pakai inner..
sudah tentu lengan perkasa aku menonjol nanti..

jadi kalau boleh nak amek baju lain..

nampaknye ape plan aku tak menjadi..
tetibe kena kerja pulak minggu depan..
tolong la..
aku memang taknak pakai baju tuu...

tapi bila dah jadi camni..
macam kene teruskan je pakai baju tu..

sedeh dan stress...

ntah bila la aku dapat settlekan hal kahwin aku..

tapi kerja pon same penting kan..

haha..ada je dugaan kalau aku nak pilih baju lain..


::sebenarnye aku stress gile babeng!::


Share:

5 komen:

shizansyafik said...

sis, kalau beli inner korset? korset yang lengan panjang tu.. maksudnya dah tak payah pakai inner kemudian pakai lagi korset.. dah berlapis2.. tak silap ada yang jual online.. try search

Diyana said...

eh sama lah....
saya punya baju b'tandang pun warna turquoise tu dgn black lace... hehe

InaYusoff said...

@shizansyafik

dengan segera gugel..
korset muslimah namenye..

hehe..

tenkiu!..

InaYusoff said...

@Diyana

hehe..
buat mase neh tu la pilihan..
tapi nak pilih yang lain laa diyana..

huh..

Diyana said...

hehe xpe2...
ada masa tu nnti, insya-Allah
cuba cari masa ye