Followers

September 10, 2012

Kad Kahwin | First Draft Yang -______________-



tetibe pulak kami ni same mak.....mane buleyh kawen kalau adik beradik!!...

sampai camtu sekali mereka tak alert...even dorang betulkan hari tu jugak dan emelkan draft hari tu jugak..tapi tak salah kot kalau aku apdet kecuaian dorang ni...benda simple je pon boleh salah..kot iye nak cepat...


dan ada satu lagi kesalahan...wuwuwuwuwu...


kesalahan pada PETA...


hmmm..takpela..just minor kesalahan....sepatutnye berhampiran dengan rumah daku ada MASJID...tapi dalam peta dorang, takdeeeeeeeeeeeeeee....


takot nanti orang tersalah majlis pulak... -___-'


::aku blurkan segala jenis maklumat diri sebab dunia sekarang neh macam-macam...::




Share:

4 komen:

ciksusu said...

yeay! dah nak dapat kad dh :p

InaYusoff said...

@ciksusu

bedebau pulak rasenyeee..

hhehe

shizansyafik said...

yay!! at least dah setel satu lagi benda penting kan..

InaYusoff said...

@shizansyafik

yep..
kurang sikit benda yang nak difikirkan lagi...

:)