August 26, 2012

Kompang Dipalu : HIV Test


weehuu...
done hiv test...dua hari lepas pergi mengetest!!....

buat kat klinik kesihatan dekat dengan rumah je...before tu call dulu..ye la baca blog2 b2b yang lain..semuanya kata kene buat appoinment dulu...tapi kat klinik neh tak payah...boleh datang bila bila masa tak kira hari...tapi dari jam 8am - 5pm ... :)

dan resultnye adalah seperti di bawah :-



:)


alhamdullilah...dah boleh tick kat hiv test untuk checklist!...


:: free jee buat hiv test neh.....ke memang free eh?...ke orang kelinik neh lupe nak mintak duit?...::
Share:

2 komen:

ciksusu said...

kita baru nak buat :) hehe

InaYusoff said...

cepat2 buat..
ada yang kata nanti result tidak on da spot..
kene tunggu seminggu dua ape ntah..