August 13, 2012

3 Bulan 3 Hari

hewhew..
lagi tiga bulan tiga hari saje!!..


tapi aku dok rileks jeee..
hewhew..
gedik la pulak gelak macam ni..
kenampakan macam sedikit tensen kan??..


asal aku hapdet je..mesti tensen kot..


hihih..


lepas raye baru nak pulun bebetul..
kalau cik abe gaye macam lembab2 je nak buat segala hal...
lantak kan jeee..
yang penting part aku siap..


untuk baju nikah dah bebetul fikir dah..




kalau kat entry yang lepas, ramai yang suke kain yang di atas sekali tuu...tapi akhirnye macam rasa nak beli kain lace lain la pulak untuk colour cream tu..entah la aku pun tak sure tu colour cream ke colour cream masam...#tetibe ada masam lak..


dah beli dah pon..dapat murah gile...sampaikan segan pulak nak bagitahu berapa harga kat sini..


takpela..kita tunggu la lepas raye ape yang aku nak apdet...sangat tak teruja...


Share:

2 komen:

ciksusu said...

ina!!!
kte lg 3 bulan 4 hari!!!
huwaaaa..;(
byk tak siap ag -.-'

InaYusoff said...

@ciksusu

ilek2...minum kopi dulu..hahaha..

padahal gelabah jugak neh!!>.

huhuh