Followers

July 12, 2012

Semalam Hari Gila Buat Bunga Tangan / Hand Bouquet

malam tadi dah aplod satu pixa bunga tangan..kali ni mari kita cerita panjang berjela...


semalam sebelum balik..tetibe rajin search 'tutorial hand bouquet guna a4"...rasa macam nak try tangan yang keras ini untuk buat benda ini..mane tahu tetibe menjadi ke walaupun selalunya tangan ini sangat mengecewakan.. T_____T


antara bahan-bahan untuk hand bouquet ini adalah KESABARAN...bila aku baca tang KESABARAN itu...dan dan tu jugak terfikir "memang tak menjadi la HB aku nanti"..dah memang jenis TAK SABAR kan..belum buat dah cakap tak jadi!...


dan hasilnya dari tangan yang keras...mula mula buat warna biru je semua..lepas tu biru dan pink..lepas tu biru dan putih..lepas tu dah malas nak buat....heheh..tapi senang okeh..cume kekreatifan nak menyusun kertas kertas tersebut je yang akan menentukan cantik tak kelopak bunga tersebut...aku tak pandai nak gulung gulung kelopak tuuu....T____T...





tenkiu pada DILA !!! si empunya blog yang rajin buat tutorial!
Share:

10 komen:

ucupiza said...

kekna yg wat ke??mcm xcaya je..lawa lah..dah xyah lah nak beli HB tu nnti..kekna buat je..

InaYusoff said...

dah tu takkan bebear tu pulak yang buat...
huhu..

HB tu mungkin kak ita ada kot dik..

mane tau nanti kau betunang..boleh la pulak aku buatkan untuk kau..

hahahah

sarahhernyzar said...

kak donut.. buatkan utk sara satu. boleh ? hehe. makasih :p

InaYusoff said...

takde maknenye dik..
bukan kreatif sangat pon tangan kakak kau neh..
baik kau pergi tengok tutorial tu..
buat sendiri.
mesti cantik dan kemas lagi..
hehehe

dee ridzuan said...

yus dah tempah ke Hand Bouquet utk wedding?

InaYusoff said...

mak andam siapkan sekali kak..
hehehe..

:)

takyah tempah

dee ridzuan said...

ouwh..
bagus laa...
akk bukan apa, kalau lum ada akk nak sponsored hand bouquet tu..

hurmm... :)

InaYusoff said...

eh yeke.....

olo ruginyee,,

sponsor lain lak kak,,,

hehe,,,gurau jeee,,,

:p

dila v(^_^)v said...

hi ina :)
tgk referral nufnang ada link blog ni..hehe..tq sebab sudi linkkan my blog dlm post u ni.. :)

cantik jugak kalau buat selang2 warna kan..nice idea..

InaYusoff said...

heh..
tapi tak secantik kamu buat la dila..
jeles tangan kreatif kamu tuuu..

bak sini tukau!..
haha

:)