May 17, 2012

Kenangan Mengusik Jiwa | Soalan Membunuh


semalam kan hari guru..jadi marilah kita mengimbas kembali zaman persekolahan...ini bukan kes mengimbas mane guru yang kau suke ke ape ke...ini mengimbas sape pakwe or awek yang korang minat gile time sekolah dan bajet nak jadikan mereka bf or gf.....

soalan ini diutarakan di grup sekolah aku :-




gedik gile kot ko kidir tanye soklan neh balik..aku dah nebes nak jawab neh..sebab ramai nau orang yang aku gilekan time sekolah..hahahhaha..yela..dulu aku layak gilekan orang je....tak layak untuk digilekan sebab aku rasa sape yang gilekan aku tu memang gile la kalau dia gilekan aku....wahahaha..




seronok kot zaman sekolah..mase tu memang muka tak malu dan excited nak mampus kalau nampak orang yang kita minat siap nebes bagai kalau dari jauh dah nampak...tersipu-sipu, padahal orang tu tak pandang pon kat aku yang hitam hitam si tampuk manggis dan bagaikan giant neh...





fikir punye fikir..dan tapis punye tapis.....dan akhirnyeeeee......aku pilih sorang mamat neh.....abang kepada kawan aku...gile hensem..jambu dia mengalahkan yusry kru..lagi hensem la..kalau suruh pilih antara yusry kru dengan abang tu..aku pilih abang tu...tapi masalahnye abang tu menyampah dengan aku....



seriyes tak paham kenapa dia taknak layan aku...tak paham betul....kihkih..padahal buat buat tak paham..macam kan aku neh cantik sangat macam fazura kan...paham paham sendiri sudah...laz laz buat abang angkat je..itu pun nasib baik dia terima..kalau dia tak terima mase tuuu, kompom dia balik tak lepas pintu pagar !!...



itu pun jiwaku kental jugak dok suke kat dia bagai nak mampus...tapi bukan aku je dia tak layan..semua gegurl dia tak bape nak layan..dia dingin kat perempuan..eceh..dingin?.. :p..bertuah sungguh la sape yang dapat layanan mesra dari dia..tapi nan ado...otak dia pk nak blajar jeeeeee....




kiranye aku punye taste neh tinggi la kot kan..jenis yang jual mahal...makin jual mahal..makin aku nak membeli..makin kau lari..makin aku tak lelah nak mengejar...ecewahhhhhhh.....




itu dulu...sekarang aku gilekan MSS @ JZ plak...tetap satu di hati ini...*sambil tunduk hormat.....hikhikhik....padahal takot ribut taufan puting beliung..tapi eleh..macam kan aku tak tau dia zaman sekolah suke kat siapa..siap study rajin-rajin nak satu kelas dengan gegurl tu...eh..salut gak kat myJZZ..kiranye dia aim orang tu pastu bawak kebaikan pada dia..aku neh je, kelaut sangat minat kat orang.....ape pon tak dapat....




hensem tak mamat neh...abang neh la yang aku suke sangat...mampuih kalau dia tahu aku tempek gambar kat blog...kuikuikui...

Share:

0 komen: