April 23, 2012

Filem Lockout ...Sangat Besh..



semalam tengok filem Lockout....bagi aku filem ini adalah terbaik!...boleh lawan Battleship...mungkin lagi baik dari Battleship...tapi myJz kata Battleship lagi besh sampai nak tengok dua kali..oh..sory..tak layannnn....sekali sudah mencukupi..cukupla aku tengok johnny english reborn tu dua kali...gile boring tengok muvie yang kita dah tahu jalan ceritanye....



kalau nak tahu pasal filem ini lebih lebih lagi..boleh la search review nye kat pakcik gugel...kalau malas, meh aku letak satu blog yang buat review pasal filem neh... ---> Yana Yassin



gile pemalas nak buat review.....


tapi memang tak rugi kalau korang tengok....
Share:

0 komen: