April 3, 2012

apa maksud

ape maksud kalau kita masok kerja lambat..

automatik ada orang tu pandang jam kat dinding?

ape maksudnye tu eh..

hahahahhahah..

aku malas dah nak kerja sekarang..cita cita nak bukak saloon dari dulu tak tercapai...macam banyak nau duit kau nak bukak saloon...impian palsu je..

dari pagi tadi aku banyak refresh kat desktop..kalau bos atau sesape lalu..buat-buat tekan folder mane-mane yang sempat..kalau tak sempat..secara ikhlas mungkin aku tengah singgah baca blog mane-mane..

oh.baru teringat..claim bulan tiga tak buat lagi..okeh..sudah ada mood nak buat kerja tapi itu personal punye lee....

babai....
Share:

0 komen: