March 28, 2012

bye bye awal ashaari

dulu..
dulu aku minat sangat kat dia..
minat sebab ape..
jangan tanye..
sebabnye aku sendiri pon tak tahu nak jawab ape..
hahahha..


sekarang..
aku dah tak berapa minat..
lebih-lebih lagi bila dia dah mengumumkan akan berkawen dengan Scha..
lagi la aku tak berapa nak endah dia..
hahahahahah...


dalam blog neh je..ada 32 entry aku dok mengarut pasal AWAL ASHAARI..gile punye minat kat dia dulu..


tapi takpela..ku redhakan je la dia dengan SCHA..ku terima hakikat itu..poyos nak sedih aku neh..hahahhha..



nak tukau name kat facebook le..taknak gune dah SCHA tu..sakit hatiii...haha..tetibe!..



Share:

1 komen:

cik aletheea: said...

heheheh...
sampai macam tu skali keciwa...
x pe.. xpe...
ade kouta lagi 3...hehehheheh
btw,
dulu suke awal sbb gigi die..
cantik...