January 27, 2012

Jangan Tengok Cermin Selama 44 Hari.

pernah dengar ayat di atas?...



kalau korang tak tengok tb ..korang tentu takkan tahuuu..jadi marilah tengok tb...*motip??..




kemaruk sangat orang-orang drama / filem buat cerita seram sekarang..habes dah pemikiran rakyat Malaysia disajikan dengan cerita seram yang entah ape-ape...geram betul....



geram sangat sebab dok sengsorang ngadap tb kat umah pastu iklan macam tu...memang aku silent ah...pastu mata pandang ke lantai...cibilakak betul..



remote tv plak jenis kalau tertekan button tanpe disengajakan boleh terus on tv...bayangkan kalau tengah-tengah syok tido..tetibe tv on sendiri...sebelum tido, volume lupe nak slowkan plak...lagi la haruk..tetibe tb on dengan volume yang kuat..harusla gigil satu badan...ada hantukah?...padahal..........



*kalau dah dasar penakut....
Share:

2 komen:

Syamilah Zaidin said...

kita geng! :p

haikal blank said...

hahaha kat rumah aku kalau tiba2 terbukak memang akulah tu hantunya. jenis tidur lewat.