December 13, 2011

Oreo Cheese Kek - Sukses




:p


senang je..aku tak tengok resepi pon time buat neh..hafal sudah..mane tak hafal kalau angan nak buat tinggi lalu nengok resepi pon selalu tapi buatnye sekali...jadi bila nak buat kali kedua, tawakal dalam hati mengingati resepi walaupun sebenarnye lupe nak print resepi masa neh....


nak cube buat?..jangan tanye aku resepi ciskek ini..

baik korang click kat blog
sheraxoxo..

kalau aku taip resepi kat sini, takot nanti jadi oreo cisbedebah pulek...




Share:

0 komen: