December 2, 2011

Nak Kurus

aku nak kurus..selalu berangan-angan pergi jogging..jogging kat stadium, jogging kat taman layang-layang tuuu...kesian kat kasot sukan yang dapat free bulan tujuh rituu..terperap je kat rak kasot..boleh bilang dengan jari sebelah tangan bape kerap aku gune.....dasar pemalas nak jogging....






berangan dapat tahan nafsu makan..selalu sangat la berangan...sampai rasa indah sangat berangan tuu even tak buat pon...kadang-kadang tengah makan nasi lauk sambal ayam goreng terus berangan "neh la last makan banyak-banyak..sok aku nak diet bagai nak mati"..tapi mati-mati la aku nak diet kalau tekak neh dah mintak macam-macam nak makan..







lately neh rajin sangat masak kat rumah malam-malam..bukan nak makan sangat..tapi nak MASAK..sila percaya di situ okeh..nak MASAK..macam bukan diriku saje sekarang neh..hahahaha.....ntah kenape ntah.....tapi bila makan, tak seberapa sangat..eh yeke.. :p...kihkih..takyah pecaye sangat laaaaa.....






kenapa la susah nak turun berat badan neh...makin menjaya lak lemak di tubuhku yang mungil neh..."mungil???".....:p..






kejap kejap kang aku pergi bukak laman web diet..kejap-kejap kang aku pergi bukak oricurly.blogspot yang ada jual jamu kurus...seronok gile okeh nengok orang boleh kurus...yang aku neh ntah bila..macam sangat takut la pulak nak beli ubat-ubat neh..kang effect kat jantung aku..kang kuar lak berita kat metro bagai.. "akibat nak kurus, seorang perempuan mati diserang sakit jantung"... ohh..tak sanggop okeh....biar la aku mati dengan keadaan tak glamer dan diredhai ALLAH S.W.T..InsyaALLAH... :)






camno neh nak kurus!!!...makin hari makin naik lak bambam neh..aduyai......



Share:

2 komen:

hanie said...

girls diet always start "TOMORROW" hahahaha...

ceq pn sama la dak donat oiii... siap beli mountain bike nih ha.. kayuh 2-3 round..humban masuk stor.. mcm mn tu?

deatH_luVer said...

haha..tu la...
camne nak kurus lawa macam izara neh....
aduyaiii...


mountain bike tu kasi sini saje laaa......