Followers

December 27, 2011

dah kau pun kenape?..

mengantuk yang amat..amat pon tak mengantok macam neh...hari neh muka macam minta dilempang-lempang jeee..sayu betul mata neh nak tido sajork..



malam tadi nengok wayang cite Sherlock Holmes in Game of Shadows pon aku boleh lagi tido dengan jayenyeee..pedulik la dengan sebelas hengget tiket wayang tu..mata dah mengantok sangat lagipon jalan cerita tu lembab sangat...baek aku tido..kalau rasa nak nengok nanti,beli je CD...:p..




eh..kenapa kita susah untuk setia kan..susah untuk tanamkan dalam diri sendiri yang kita perlu setia hingga akhir hayat kita..mesti akan ada rasa terpesong sikit nak mencurangi..tak banyak pon, mesti sedikit...





dan kenapa kita cepat rasa bosan dengan pasangan..ke aku je yang cepat sensitif lantas rasa diabaikan dan bosan....hermmmm..buat hal betul laaa hati neh......




genap sembilan bulan.



takot la nak kawen............takot kemudian hari dipersiakan dan ditinggalkan....
Share:

0 komen: