December 21, 2011

Besday Celeb Part I

semalam besday aku..
*gile cool kan tulis macam ini... ;p



so pepagi bute aku dah gelak-gelak sambil sengih-sengih bagitau kat kakak PA..."kak, ri neh besday saye!!" sambil gelak besau..kahkahkah...




lepas tu akak tu jawab "oh..kalau bagitau bos neh..mesti bos nak beli kek"..




oh, okeh..segan tetibe...kau dah kecoh-kecoh besday, boleh la plak kau nak segan kan..hahahah..tapi perangai aku memang macam ini kot..memang suke heboh-hebohkan besday tapi tak maksud ape-ape pon just seronok bagitau...feeling bebudak sikit..kihkih..padahal umur dah begini..oh sedeh!!.. ;p




tengahari lepak same mama zerin dan ila...lepak kat subway..woahaiiii..gune ayat lepak eh aku sekarang neh...hehe..lunch sebenarnyee.....n MAMA ZERIN belanjeeeeeeeeee!!!....tenkiu mama zerin!!....



lepas lunch..aku debar-debar gak neh, dorang belikan kek untuk aku ke?..hakhakhak..perangai choii betul..hahahaha..takde la sampai camtu sekali perangai..mengades je lebes aku nes....




tetibe bos n bigbos aku masuk opis dan tetibe nyanyiiii lagu hepy besday untuk aku...terharu beb..bayangkan bos dengan bigbos hoii...kembang kempis hidOng..naseb baek hidong sempit sikit sebab selsema....hihihihi..tapi mane kek?????...takde pon...hahha..lagi sekali perangai tak serupa umur nak masuk 3 series!!...




dan akhirnyeee...



kira cepatttttttttttttttttttttt!!!!!!!!... ;p..





excited potong kek!!....hahaha.....sampai kene sound sebab excited padahal tadi katenye segan...hahaha...aku kene pakse pakai crown tuuu...cinabis betul tapi aku sukeeeeeeeee!!..siap pegi toilet betulkan crown...^____^....





comeynye aku di usia 29tahun... :)


terima kasih kengkawan!...



next celeb kat arena cafe wangsa maju..to be cont.....






Share:

0 komen: