November 22, 2011

Cerita Hot Untuk Hari Ini.

yeayyy!!!!
tetibe..
opecoz la sebab Malaysia menang bola malam tadi kan..



aku nengok..keseorangan...tetapi tetap tak menjadi masalah untuk menjerit bagai orang gile...jantung jangan kata la..macam nak terkeluar pon ada..jantung macam nak sukarela gantikan pemain kat sane...sakit jiwaa dibuatnyeee....jiwa la plak kan..hati pon same..sakit sangat nengok FAKRI tuuuuuuuuu... FAKRI okeh...dan aku hampir sepuluh kali on off televisyen..tak sanggop nak tengok tendangan sudut yang dibuat oleh pemain Indonesia..pergi toilet banyak kali dengan harapan masa pergi toilet tuu tetibe Malaysia dah gol kali kedua tapi hampeh.....tetap jugak 1 - 1 hoi...stressssssssssss...



dan sebenarnye aku dah tutup tb masa si fakri tu gagal sepakan penalti..sangat tidak dapat terima kalau Malaysia kalah tetapi.....tetapi okeh.....tetibe je dengar orang menjerit kat bangunan blok aku..lantas dengan pantas membuka kembali tb lantas nengok Malaysia ada peluang kembali..lantas tengok dengan fokus dan akhirnya si kapten Malaysia itu..ape name dia tuu baddrol ke badrool ntah itu telah menafikan pingat emas itu milik indonesia...yeahhhhhhhhhhhhh.....bagai nak gile lantas telepon ibu aqil..dan terjerit-jerit tak tentu pasal dan terus matikan call...telefon hanye untuk menjerit-jerit..kelas tak aku?..hahahhaha....fanatik Muslim aku neh..eh tetibe Muslim lak...hahaha..sangat comel nengok dia gabra masa pemain indonesia berdrama jatuhkan diri di kotak penalti....tidak..tidak..tidak....terbayang-bayang tangan dia....:p



tahniah untuk team Harimau Muda...perlawanan yang sangat best....!!!!



malas nak ulas panjang-panjang, dah ramai yang blog kan pasal gem malam tadi....


Share:

0 komen: