November 10, 2011

9 November 2011

genap dua tahun dah Orange dengan aku...kojap jo mase berlalu..rase macam baru semalam membawa pulang Orange ke Batai Hill... ^____^...





first time drive Orange dari Pusat Jualan Perodua Rawang tu pun dah nyaris-nyaris langgar motor..huehuehue...nasib baik la..kalau tak, memang hari ini dalam sejarah la..mane tak langgar motor kalau dah bertahun tak pegang stereng kete..last pegang masa langgar panggar rumah kampong gune kete along yang terus kemek di depan itu..terus merajok duduk dalam bilik, terus nak bayar dua ratus sebab kemek..feelingmacambanyaknauduitkauterushulurjeduit...huhuhuhu....




mase mula-mula tu, tak berani nak bawak sangat..selalu ibu aqil jadi mangsa untuk bawak ke mane-mane...aku?..selain dari rumah ke pejabat...pejabat ke rumah je la..kalau nak pergi selayang mall pon, ibu aqil yang bawak...takot nak parking kat selayang mall tu..tapi sekarang???..sekarang jangan kata la...penah sekali kete sipi-sipi je kat dinding parking...tapi tetibe je dah boleh lepas...sikit calar pon takde...tepuk tangan untuk diri sendiri....^________^...





tapi itu calar tetap adeeeee..hebat kann...tak Key Ell la kalau kete tak calar kot...kihkihkih.....orang kata jangan sayang kereta sangat...so takyah la sayang kereta sangat kan..kiri-kanan ada tanda kat Orange.heheehehe..




haiks..banyak jasa Orange kat aku..tak terkira...kira senang nak kemane-mane..kira dengan Orange la aku dapat jalan merata-rata..dapat tahu macam mane nak ke mane-mane..kalau dengan Blacky dulu, memang ke greenwood je laaa paling jaoh..*eceh..tetibe Nouvo S ada name plak..blacky konon..heheheh...




terima kasih Orange..*sambil usap-usap Orange...kihkihkih..tipuuu jeeee...




Share:

2 komen:

cik ainisha said...

kak.. bawak orange jumpe cik pink pulak...

deatH_luVer said...

cik pink bila nk datang KL..