Followers

October 20, 2011

Salahkan Hujan

Sebab hujan la aku masih terkebil kebil lagi sekarang..



Jam 8.30mlm dok sms dgn myJz..tetibe bangun da jam 11 mlm...kau tak terkejut?..celik celik nengok henpon..1 miskol...1 miskol je bang,kalau dulu, mahu 5 miskol...biase la, da nak tujuh bulan, kalau tujuh tahun nanti, aku ke mane pon dia tak tanye kot...hahaha..


Bile da terkebil kebil macam neh, ektibiti tak langsong adela membelek sms2 lame dari myJZ...okeh, i simpan yee sms pertama dari myJZ..dari cakap kau aku lagi..



Senang komdian hari kata orang..kalau tetibe dia nak berlaku curang..cepat2 aku forward balik mesej sumpah setia janji manismu ecah tu...berani la kau nak curang selepas menabur janji..siap...jadi nana narita la aku lepas neh...




Paling besh sms hari neh..


" ina lagi lawa selepas siti nurhaliza taw ".


Kembang kempis bontot aku..bukan hidong daa...jangan nak tipu la bang, mane pegi tiz zaqyah yang baru abang dok like page fb nye kelmarin, mane pegi fasha sendat, mane pegi fazura...mane*tetibe rindu fazura...comey gile awek neh...dia lagi cantik dari ct nurhaliza...



I know u gurau-gurau kan..Gurau -gurau membawa bahagia....hahahah...acamno nak gado, kalau baru nak start, da ade orang puji...cair mak disitu..




*jangan amek serius tentang aku lawa selepas ct nurhaliza...kalau korang amek serius gak, maknenye korang cemburu le tuuu.....TDDMKA..
Share:

4 komen:

cik ainisha said...

kakak :) sihat?? bru bce entri :) lme dah x singgah :) yok ke blog sy..

deatH_luVer said...

sihat adikku...

yok..sedang membaca la ini..

:)

Anonymous said...

pandaikan MJ ko amik ati ko...besh2..lawak2..suka2..romantik siot..

deatH_luVer said...

romantik apenyeee...dok mengayat lebeh..aku tak sukeeee....tapi aku tau dia gurau-gurau je tuuu...takde makne ah aku cantik sangat..comey je lebeh aku neh..