October 18, 2011

Love | 7 Bulan


jelly crystal..bila dah tau senang nak buat..hari-hari boleh buat..



bentuk love tak hengat..hehe..eh lagi sembilan hari nak menginjak tujuh bulan relationship dengan myJZ..alhamdullilah..hari ni ingatla kot,mengira-ngira sangat tapi tiba tarikhnyer nanti, kompom ah terlupa....manusia mudah lupa...^___^




tujuh bulan neh....alhamdullilah, tak banyak rintangan..eceh, nak berintangan sangat ker?....hehehe..kadang-kadang bosan gak bila hubungan smooth sajork sampaikan kadang-kadang, tiba angin tak elok terus membuat kacau bilau, merajuk, menjeles tak tentu pasal, off henpon pastu on balik pastu off balik...tapiiiiiiiiiii mySayang tetap cool..jadi apo nak buek..sia-sia je membuat onar..hahaha....tetap baik baik saje hubungan kami..alhamdullilah..




tapi serius, gadoh salah, tak gadoh pon salah..rasa serba salah dibuatnye...hahaha...^__^...




tujuh bulan yang sangat besh...terima kasih kamu..




Share:

2 komen:

adiek_galcute said...

tu la..sapa sangka kan dlm saja nk main2 kan org lain last2 ko terjerat kt cinta mysayang ko tu kan..tu la takdir

deatH_luVer said...

:)
tu la..
cinta muka buku..hahaha..
tapi seb bek aku takde twitter..kalau tak putus di twitter......