Followers

October 13, 2011

kerana di setiap pc ada password.

aku dah terjebak dengan iklan yuna untuk printer ape ntah...selalu sangat dengar iklan kat radio..dia dok ulang dua kali ayat "kerana di setiap gambar ada lagu"....macam pelik la pulak pengulangan dialog tersebut...



kita pergi ke tajuk blog........



kalau gune komputer opis, wajar ke letak password?..agak tak manis kot..kalau letak pon, bagitau la opismet yang lain, paling kurang pon sorang....




macam aku dulu, kat cawangan lame, bagitau si ibu aqil..segala password dia tahu..password komputer hatta emel jabatan sekalipon...dan password HRMIS sekaliponnn....hahaha..senang, dia PA secara tak rasmi kat cawangan lame...nak cuti pon senang dulu, aku amek part cuti je..yang mohon cuti online adalah ibu aqil...miahahahahaha.tapiiiii......sekarang,buat la sendiri segalanya....T__________T... sedeh...




dalam kes komputer berpassword yang buat sakit hati ini,dah le tak selalu ada kat opis, komputer berpassword, scanner kat tempatnye pulok..bila dah urgent nak gune scanner, tak semak otak nak fikir?...




kena ingat laaa, komputer tu hak milik opis @ kerajaan...bukan hak milik peribadi.......kalau takut orang nak salahguna komputer pon, jangan la menyusahkan orang lain......
Share:

0 komen: