October 21, 2011

Jawapan di Forum Yang Paling Besh | Telus

sejak dua menjak terjebak secara tak sengaja ke forum CARI neh...rajin la aku dok nengok-nengok thread kat situ dan kadang-kadang reply post...yo la hai..gigih sangat nak membaca cerita pasal nenek kamsia tuuu....asek nak menunggu orang apdet sajork...malas la plak...

tertarik lak aku pada satu thread neh..jom baca ape masalah dia...

boyfriend aku tak sayang aku
ini adalah post pertama aku dekat sini. aku ni terdesak sangat dah sebab aku tak tau dah nak cari siapa luahkan apa yang aku rasa.
cerita nya macam ni. aku dah couple dengan boyfriend aku ni since bulan february la. dia ni sama kerja dgn aku mula2 tu tapi lepas tu aku dapat offer tempat lain. jadi aku pergi la. tak lama lepas tu dia pun dapat tempat lain dan terpaksa berjauhan pula dari aku.


distance bukan masalah dia. masalah nya sekarang dia macam mula berubah. kalau dulu selalu je sms aku, nak buang air besar pun sms aku. sekarang ni lain sangat. kalau dulu aku tak sms dia bising macam apa. tapi sekarang tak pula. bila aku tanya2 sikit, mula la dia membebel sampai cakap nak break.


dulu pernah berapa kali bergaduh , balik2 dia cakap nak break. nasib aku ni jenis sabar. tak berapa melawan.


paling aku tak dapat lupa dia pernah cakap 'aku ni pandai, kau tu bodoh' . blh dia cakap macam tu dengan awek dia?


lepas tu, kalau aku online mesti dia tukar jadi offline. dekat facebook orang lain balik2 muka dia je komen sedangkan tak reply pun sms aku. cuba aku yang buat macam tu, memang kena dengar ceramahh.


aku tak faham sebenarnya. kalau dah tak suka cakap la tak suka. arrgggggggggghhhhhhhhhhhhhh.


sakit kepala hotak ni.


perempuan memang selalu macam ini kan..wat sakit kepala hotak saje fikir benda yang remeh temeh neh..


lepas tu ade la forumer kat situ yang membalas..pedih sangat aku baca..hahahha..tapi bagos jugak untuk menyedarkan PEREMPUAN....


aku dah minta izin tau kat robocop neh..nak pergi blog dia pon, ada tertera kat gambar..





Share:

1 komen:

Salwa said...

Wah.. I kagum ngan Mr Robot. Laser and memang patut laser. Nasihat mantap.