October 31, 2011

Cupcakes Seven Monthsary




dah lame aku teringin nak makan cupcake yang didesignkan mengikut ape yang aku nak..tetibe terjumpe satu facebook cupcake neh...terpesona, lantas hari-hari aku skodeng facebooknyee....lantas semua design cupcake aku nak suh dia buat...hahaha..macambanyaknauduitkaunakbuatsemua..






sanggop postpone dating dengan myJZ sebab si kakak manis penjual cupcake neh sibuk di hari sabtu walaupun mula-mula merajuk dengan kakak manis penjual cake neh..nak sabtu!..nak sabtu gak!...tapi takpelaa...demi cupcakes kegilaan kuuuu, ku sanggop la ngedate di hari ahad yang permai....menahan rindu di hati, sebak di dada..ecewah..merapu sangat la kau...






aku buat suprise untuk myJZ...tapi tak bape suprise sangat pon kot..ke dia rasa suprise..entah..tak pandai la nak buat suprise sangat...yang aku tahu, dia masok kete, tanye " kek eh " dan aku terus bagitau aku nak gak rasa cupcake tuuu..gelojoh gilee..takut nau myJZ ta kasiii...hehehe.......




kenapa ada logo SUPERMAN dan FACEBOOK serta gambar NARUTO, dan BANTAL??




SUPERMAN - dulu dia gune profile picture SUPERMAN... :)
FACEBOOK - sebab myjZ gile gem facebook...tersisih diriku kekadang..sedih rasenye..hahaha
NARUTO - sangat gile naruto..benci ai taw....
BANTAL - kuat tido...kejenye tido je la kalau tak layan gem dan naruto....




serius, aku beli kek ini untuk kepuasan diri sebab boleh tengok hasil kakak manis penjual cupcake neh buat ape yang aku nak..sangat berpuas hati..comel jeee..rasa sayang nak makan..sampaikan masa nak makan cupcake tu tak tau nak makan yang mane.....last-last kami makan date 27 Okt dulu.....dan rasenye sangat UMPPPPHHHHHHHH!!!..beshhhhhhhh........mabeleh.......tak rase rugi keluar duit untuk design yang hebat dan rasa yang sedap!!!...






aku bukan beli cupcake neh untuk mengagungkan sangat tujuh bulan kami bersama..jangan salah faham..sebenarnye malu jugak nak celebrate dalam jangka masa yang tak seberapa kami bersama...masih jauh lagi perjalanan cinta kami..insyaALLAH jika umur aku masih panjang.....masih banyak gelak ketawa sedih semua yang perlu kami harungi bersama...doakan la, semoga sampai ke jinjang pelamin yep..insyaALLAH..kita cume merancang..ALLAH S.W.T yang tentukan kan..... :)








korang nak order, boleh la search kat facebook M&M Cupcakes....

Share:

2 komen:

|| A r a W a n i || said...

oloh2..
moga bahagia selamanya milik kalian berdua..

amin ya RABB..

deatH_luVer said...

AMIN..

:)