September 25, 2011

Sangat besh!..

Satu - melayan kerenah si kenit isha..gile banyak bertanyeee..ponek den nak menjawab..yang paling besh bila dia kepoh nak bercakap :-

1 - mak ndak ade awek eh?
2 - mane awek mak ndak?
3 - mak ndak nak kawen eh?

Fine.....kelas kau isha...tetibe plak awek kan....ayoyoyo..budak kecik tak pandai menipu kot..hahaha...tapi tang isha dia x pandai nak beza awek dengan boipren..so anggap la awek itu sebagai boipren..

*semua anak buah aku lebih suke gune ayat awek dari boipren..kenape eh?..

Dua - lelaju melarikan diri dari isha untuk jumpe boipren..mengadap dua movie :-

1- raye tak jadi : promo macam besh jeee tapi hampehhhhhhhhh...tak payah tengok la...kuciwa nanti macam aku..

2- bini-biniku gangster - besh la...tapi bukan besh sangat..dapat beza?..boleh la untuk ditonton waktu boring..ke aku over mengharap..ntah la.tapi yana sangat cumeyyyyy...meow!!!!...shaheizy sam macam biase..same je pon salu dengan mimik muke yang macam mintak pelempang tu..biase!!..

Baik nengok johnny english dua kali pon takpe... @_@
Share:

0 komen: