Followers

September 5, 2011

Hantu Bonceng!!...BesH!



yeahhhh..aku dah nengok dah filem hantu bonceng..besh!!!!! sambil angkat ibu jari tangan kanan..hahaha....*korang jangan bayangkan plak..... :p....


seperti biasa..agaknye muka kami neh memang muka dapat seat depan sajork..kesian kan...hahaha...tapi takpela..even seat depan pon takde la mendongak sangat...kira okehla...bukan depan sangat pon, dua dari depan...tapi okehla...*ayat nak sedapkan hati..hahahah..

juliana evans..serammmmmmmmm...dan dan terus terbayang2 kene drive sorang-sorang dari putrajaya ke selayang...fuhhhhhhhhhh.....
'beby dan ucuk'

sweet gile okeh!...sangat sweet..boleh jatuh cinta woo dengan jue aziz...stylo gile dan semestinye seksi gile..yummy..yummy..hahaha..tetibe.....

nak cerita sikit pasal filem hantu bonceng neh..korang nampak tak tagline filem ni...BILA BOHSIA JADI HANTU..HAHAHA...aku rasa tak kene lansong tagline tu..sebab hantu @ maya (juliana evans) bukan bohsia...dia dijual untuk dijadikan taruhan untuk lumba haram tanpa dia tahu...so agak lari sikit tagline nyerr..

cerita neh sangat kelakar,seram dan kadang2 ada jugak menyindir-nyindir..aku pun kadang2 terasa disindir juga dalam filem neh...huhuhuuh.....kalau nak tahu, korang g la tonton sendiri..tak rugi...aku memang jenis malas nak cerita lebih-lebih pasal filem..cukupla ringkas-ringkas sajeee...tapi macam biasa la kalau ada ZIZAN..kompom ar tak kering gusi dibuatnyaa.. :) ..

jue aziz..
bila la nak dapat body macam dia..bila la nak dapat rambut cantik macam dia...
fuhhhhhhhhhhh...tarik napas dendalam..


Share:

1 komen:

CIK PARO! said...

ceritanya best..
rugi sape xtgok..
cik paro duduk sit pling depn sekali..
hahahaha...