Followers

August 23, 2011

Terlalu Banyak Dosa Kita di Facebook dan Blog.






hari ini aku memang bizi gilee..sangat-sangat....tapi sempat lagi dok belek-belek Majalah I...kompem ah sempat baca bila nengok cover depan dia SHAM KAMIKAZE...sape yang taknak baca tentang dia kan...

tapi bukan kisah dia yang aku nak hebohkan sangat...tapi kisah di muka surat 86 di majalah ini..tajuk dia "Promosi Maksiat di Facebook & Blog"..tersedar sekejap...banyak betul dosa yang kita kumpulkan dengan senang bila kita apdet blog dan status fb kan.. T_______T




Share:

3 komen:

miss faten said...

Wuuu..
Banyaknya dosa kita kak =((
Senangnya kita semua ni membuat dosa T___T

deatH_luVer said...

tau takpe dik...

pasni kene kurangkan la wat review filem...buat review novel ke...buat status bebukan kat fb..
:)

Khairul Bakhtiar said...

I don't quite agree with the newspaper statement. But it's just my opinion. But anyway, i use my facebook to educate people on business....bab the profile info tu, up to the person because i don't promote it, i just like the good part of the movie yang i boleh gunakan untuk majukan bisnes..