August 24, 2011

huru hara

hari huru hara untuk aku.


mentang-mentang dah nak raye.
bukan main lagi masing-masing dok tanye payment.
tak tentu arah aku.
padahal benda da settle awal cume salah PAP dan proses seterusnye kat kewangan jek yang membuatkan aku lak kene push dengan mereka itu.


aku pun nak raya la.
jangan semakkan kepala aku dengan payment korang yang bukan lagi jadi tugas aku.
pergi la mencari tempat yang sepatotnye korang push!.


tudung tak beli lagi.
handbag tak beli lagi.
contact lense tak beli lagi.
sape nak belikan neh.
kering dah neh.
camne neh..


Share:

1 komen:

miss faten said...

Hehe. MANYAKNYA TAK BELI LAGI :DD