August 15, 2011

hampir sebulan aku tak geli-geli.

bukan geli-geli lain okeh..lagipun aku nak geli-geli dengan sape?..hahahaha...neh kes status geli kat nuffnang ah..


gile ah nuffnang neh...tetibe je status aku ordinary bukan glitterati.....dah nak sebulan lak tuu.....


ujung bulan tujuh ri tu ada create ticket hantar kat dorang...dorang balas dah le lambat...lain benau tau nuffnang sekarang..dulu pantas dan tuntas je..sekarang neh lambat macam siput sedut..mampus aku kalau dorang baca blog aku...hahahahahah...


aku neh sebab cuak..terus delete blog aku yang lagi satu kat nuffnang...aku fikirkan mungkin la sebab aku dah lame tak apdet, jadi nuffnang tarik status tu........


lepas tu dorang balas....status aku ditarik sebab aku delete blog aku yang lagi satu..wadepak betul...lagi la aku panas...buat kerja macam ape..nak senang je...padahal blog tu aku dilit mase aku dah dapat status ordinary....baran neh weh........jawab main-main....dah le masa tu BE aku tengah running..tak ke RUGI....


so dengan panas baran aku..aku terangkan kat dorang balik, blog tu aku dilit selepas dah dapat status ordinary....dan ini yang dorang balas...........




so please be patient?????...... it takes up to 4 days????.....sabar dah lame dah oiii..nak jadi sabariah dah neh haaaaaaaa..........dah nak sebulan dah..satu hape pon takdeeeeeee.........empat hari pebendenyaa....cube korang kira dari 9 Ogos tarikh last dia reply ticket aku tuu..neh dah 15 hari bulan..aku tak pandai kira ker atau dorang ???......


agak-agak aku kene blacklist tak bila mengamuk camneh?..hihihii


Share: