July 13, 2011

tensen.

aku dah open balik dah blog aku..tak jadi ape...niat di hati macam nak tukar layout macam yang aku taip kat blog adik aku tadi tapi hampeh..hempatpulohhempat kali aku tukau..sume tak berkenan.....



baca blog ibu zura...aku pun same-same memohon macam dia..dikuatkan hati, diceriakan balik hati neh.....



susahnye nak luahkan ape yang ada dalam hati ini...sangat tensen....bayangkan ape yang aku nak buat sekarang ialah MENANGIS!!!!!!....



macam-macam hal........bukan pasal kerja ....bukan pasal myJZ...tapi keadaan sekeliling......uwaaaaaaaaaaaaaaaa.....dapat nangis olok-olok camneh pon dah kira dapat legakan 3% tekanan aku neh......:p





rindu suasana masa aku takde masalah..dapat gelak ketawa macam dulu...takyah nak fikir ape-ape.....huhuhu...weh..aku tensen bagai nak rak nehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....................sangat tensennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..................................................................................


ah..taip panjang-panjang bukan dapat settlekan masalah aku.............


*dah cam ape dah aku neh....


Share:

0 komen: