July 18, 2011

Muvie ‘Tolong! Awek Aku Pontianak!’


aku dah lame dah nengok cerita neh...tapi baru sekarang nak buat entry kat blog sebagai kenangan supaya senang esok-esok bila orang tanye, aku suh dia click je kat blog aku neh.. :p


cerita neh sangat besh..lagi besh sebab ditonton dengan myJZ..nak lagi besh, tiket pon dibelanja oleh myJZ...hahaha..sengal je aku sekarang..ape-ape semua myJZ...


plan asal macam biasa la nak nengok cerita lain..transformer katenye..tapi biasa la adat la kan kalau malam minggu memang tak dapat la kau nak nengok muvie yang besh-besh..semedang je merah blink-blink kat tajuk filem...


cerita neh memang besh..see dua kali aku ulang ayat yang same..minah sebelah aku yang cun melecun pon leh bantai gelak tak hengat sampai aku rasa dia memekak je kat telinga aku sampai aku rasa diri dia sudah tak cun lagi....



yang paling tak boleh blah bila name panggilan aku dan myJZ ada dalam filem neh..hahah..gelak-gelak aku dalam tu...hahaha..aduhai...dah laa ada dialog " ina tu bukannye baik sangat....."..sadis je aku dengar..



Sinopsis Filem :-



Mengisahkan Bob yang sanggup buat ape saje demi girlfriend beliau yang demand..menyewa di tempat yang mahal dan membeli kereta,semata-mata sebab girlfriendnyer si INA tuuu..(ciss.takde name lain ker?...).tapiii..tetibe si INA tu yang materialistik meninggalkan si BOB tuuu..maka selepas itu bob pun mencari rumah murah untuk disewa ....dari sinila...bermulanya.........................




aku seperti biasa, memang gagal dalam membuat review filem neh secara detail..jadi kroang boleh la klik kat blog ini --> YUSUFULTRAMAN untuk sinopsis filem neh.....
Share:

3 komen:

fathiahRAIHANA said...

hehe gagal membuat review secara detail?
ala bole je laa
tapi kalo da sinopsis pom tak hebaeh cane nak review detail ag . hihi

niesh™ said...

nak tengok jugak cta ni.hihi

deatH_luVer said...

heh..mmg malas la nak cite sal filem-filem neh..nengok sendiri lagi baek dari baca review orang lain ye fathiah..hehe..name kamo sangat besh la...

niesh ^^tengok la dik...besh gileeeee....