July 15, 2011

dah habis cantik la tu blog kau..kahkahkah..

tulis sendiri..gelak sendiri...kahkahkah..gile stress..eh ..tetibe cakap pasal stress lak kan..tak habis-habis......




aku tukau background jadi hitam legam...belum habes cantik lagi...banyak lagi nak buat tapi buat dalam bayangan je la...eh..aku salu terfikir..nak buat itu nak buat ini kat blog ni...lepas tu bayang kan bila jadi....lepas tu sebenarnye susah nak realisasikan sendiri untuk edit jadi macam ape yang kita bayangkan...lepas tu terus stress...




aku rasa minggu neh memang minggu yang stress bagi aku..macam-macam hal berlaku..dan akhirnye aku malas nak ambil pusing dan ambil berat....lantak pi laa.....




ada sape-sape nak cantikkan blog aku??...huhuh..

Share:

0 komen: