July 14, 2011

Love | Cinta Muka Buku Part II

sebelum kitorang buat married tu..JZ suh aku ngaku kat rakan perempuan sorang tu yang kitorang dah kawen sebab si JZ neh dah ngaku awal-awal..ape motif dia ea..nanti aku terangkan....[rakan perempuan neh la yang nak kenenkan2 aku dengan orang lain masa kat part 1 entry tadi].....



aku dan JZ gelabah!!!



nak tau gelabah ape..


budak perempuan neh biarla aku namekan sebagai A....."hye A"..aku harap ko tak baca blog aku...hahahha...mampuihhh....



A neh cerdik..dia memang tak percaye aku dan JZ dah kawen...dia boleh soal aku dan JZ soalan yang same....yela..kata dah ngaku kawen kan..harusla tau ape-ape tentang husband and wife...



aku dan JZ??..kelam kelibut dok private chat nak tau jawapan yang betul..yela..mao nye kang JZ jawab aku dok kepong..padahal aku dok selayang.....aku jawab dah dua tahun kawen..myJZ lak kang jawab 3 tahun dah kawen....tak ke naye..dah le A neh otai sekolah...siap cakap "aku tak suke orang tipu aku"...tapi style dia lagi kejam laaaaaaa.........aku dok kecut perut dah mase tuuu...siap gadoh2 tak puas hati lagi kat karpet grup tu....



kalau la terkantoiiii..nahas kitorang.....tapi disebabkan JZ neh pandai cover line ...maka semuanya okeh-okeh saje...



malam tu jugak la kitorang tukar no phone...ouchhh.....ntahle..aku pun tak paham dengan JZ mase tuuu....



dan lepas malam tu jugak la dia mesej aku wish morning and nite setiap hari...tapi takde la mesej bagai nak rak..pagi sekali wish morning...malam sekali....aku neh dok tunggu dia mesej je,tak penah aku mulakan dulu..jual mahal..hahahah..tadelah..aku memang jenis tak suke nak mulakan satu-satu mesej kalau takde hal sangat...gile ape ko,dia lelaki takkan la aku nak terhegeh-hegeh mesej dia sedangkan dia anggap aku kawan bese je... sampai dia komplen pasal aku yang jarang mulakan mesej dia...



lepas tu aku pun ada bunga-bunga dalam hati..love-love ada dalam hati sekali..berlagu riang...hahahahahah...gile jiwang betul aku....


next la yerp..panjang sangat........

entry ini berkaitan aku dan dia dan ditaip untuk kenangan di hari muka..kita merancang..tapi ALLAH yang tentukan...andai ada jodoh antara kami, alhamdullilah..kalau tiada..mungkin ada orang lain yang lebih baik untuk aku dan dia... :)
Share:

0 komen: