July 19, 2011

Love | boleh tuju lagu.

sekarang neh JZ gila lagu Dadali Band..time aku gilekan lagu neh dah tamat..bukan aku je yang dah tamat gilekan lagu neh...anak buah aku pun same...



semalam mase aku dengar lagu neh, anak buah aku leh sound aku.."lagu lame neh..buhsan la dengar".. sabar je la...kau tak tau mak ndak kau neh tengah feeling-feeling rindu kat pak ndak kau...hikhik..pak ndak la sangat....hakhak..



aku dapat sawan rindu ari tu..lalu terus mengepost di wall JZ lagu Dadali Band neh...tetibe ada lak yang mengusik dia, nak bagi aku lagu ape balik.....okeh..ayat dah macam kaliang sikit-sikit..sila abaikan...



dia bagi aku lagu.........................DEALOVA.......haha..gile macam mane la dia boleh terfikir lagu neh....gile jiwang jugak la kau neh ea bang...




Share:

0 komen: