Followers

June 6, 2011

Weekend Story

aku balik kampong secara mengejut jumaat lepas..tetibe je...kalau sape-sape yang tau tu...tau la sebab ape aku balik secara mengejut.. :p...


gile jem okeh hari jumaat tuu..aku rase macam hey..kenapekah..kenapekah time aku nak balik kampong neh semua nak balik kampong..tolong la bagi aku selesa sikit nak balik kampong..tapi tetibe sedar diri sapekah aku ini...tetibe terus terdiam... -___-..dan tetibe rase beruntung sebab kereta auto walaupun bukan aku yang drive malam tuu...




plan hari sabtu adalah untuk menonton wayang di Melaka Mall...aku nak bagitau, korang-korang orang melaka jangan la tengok wayang kat Melaka Mall..seksa wooo..aku tak suke...bukan bajet sebab dah duduk Kuala Lumpur dah tak sedar diri...tapi sebab wayang kat Melaka Mall adalah tak beshhhh...........sangat-sangat....aku nampak kepale orang je sepanjang aku nengok Kung Fu Panda 2 neh....gile rase terganggu konsentrasi aku sebab filem neh tersangatlah BESHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH....tak tipu...comey and kelakar je cerita neh..geram je dengan panda tuuu.....aku suggest korang g nengok cerita neh...rugi kalau tak tengok....



lepas dah tengok kungfu panda 2, ada lak orang tu ajak nengok X-Men... :P..kenyang dengan nengok skrin wayang la aku ri tu...kali neh kitorang main pindah-pindah tempat...muarhaha...ada le dalam 3 kali kot dok pindah tempat..yela...dapat seat yang tak besh....maka gigih la cari seat yang besh..sekali empunye seat tu datang lak.....berpindah randah la kitorang.....maluuuuu tapi takdela nak kesah sangat bukan dorang kenal kitorang......




X-Men okeh la...okeh kot...ke aku dah letih dengan skrin wayang maka aku jawab macam ini..aku menguap je dalam wayang....eh..menguap tu maksudnye tak besh ke ha...hahahhahha......boleh la kot..nak kata tak besh..besh la....ke cerita dia macam lembab sket..tapi housemate aku kata besh..ntahle...kesimpulannye...korang nengok la sendiri..... :p









Share:

0 komen: