Followers

June 8, 2011

day four : 10 things you want to say to one person

untuk orang yang kuat tido, gile gem dan naruto...


1 - saye sayang sangat11 kat kamu taw tak?......*gelik sekejap...


2 - tak tau nak cakap ape dah......


3 - rindu kat kamu....T_T


4 - lagi tak tau nak taip ape....hahahhah


5 - kalau nak main gem tu terus terang jela..jangan cakap nak basuh baju ke ape ke...daku dah paham sangat...


6 - boleh tolong jadi macam Seth Tan tak?..:p..tapi kamu memang sikit-sikit dah macam Seth Tan pon....*Seth Tan ea..bukan SETAN..daku tendang mu laju-laju nanti..


7 - aduhai..blur lagi nak taip ape neh.....


8 - tQ sebab selalu positifkan otak saye neh...*susah benau nak ajak dia bersetongkol same....betul ke ayat aku neh...


9 - click PAUSE


10 - kalau agak-agak jumpe orang lain yang lagi baik dari saye....silakan..
Share:

4 komen:

adiek galcute said...

hehehehehe...ek jgn la suruh dia cr lain. da ok da tu. ko bahagia kan skg? aku sentiasa doakan utk ko. tp org main games tu dpt baca ke blog ko nie???

deatH_luVer said...

@adiek galcute

bahagia jugak la dik..
terima kasih..hehe
aku pun doakan ko bahagia...

dia tau je blog aku..cume takde mase je...biarla kalau dia tak baca pon..

maluuuuu laaa..

haha

Anonymous said...

baceeeeeeeeeeeeeeeeeee......

deatH_luVer said...

@Anonymous
haipppppppppppppppppp............