Followers

June 8, 2011

Ahkak Geli-Geli Vs Nora Elena

laz aku baca blog ahkak geli-geli neh pada entry pasal bantahan ke tv3 hal drama nora elena..lepas tu aku tak sempat komen lepas tu aku dah terlupe nak baca entry terbaru dia..padahal blog dia la blog kesukaan aku....tak caye click SINI....



tetibe hari neh bila aku kembali membaca kat blog beliau dengan entry pasal drama nora elena tu...phewwwww..beratus-ratus komen dia dapat...hahahah..pemes tetibe ahkak geli-geli neh..........



dan aku pun geli-geli gak baca komen dorang yang tak paham bahasa entry ahkak geli-geli tu...hahahaha...aku rase yang dok komen2 marah kat ahkak geli-geli tu adalah mereka yang first time baca blog ahkak geli-geli....mungkin bila entry itu dishare di facebook..maka entry tu je la mereka baca...mereka tak baca entry ahkak geli-geli yang terdahulu....jadi mereka TAK KENAL ahkak geli-geli...ahkak geli-geli neh banyak buat buah pinggang aku geli-geli gak..dia jarang serius dalam entry dia...kalau marah pon, kadang2 entry dia boleh buat aku gelak......



ntah la..aku plak rase macam hangin bila baca komen dorang yang tak kenal ahkak geli-geli neh.....


korang gi la baca entry dia tu..kalau sape yang paham bahasa mungkin tak marah ahkak geli-geli maka mungkin korang akan gelak berdekah-dekah...


Surat Terbuka Kepada TV3 - Bantahan Terhadap Penyiaran Siri Drama Nora Elena


Share:

1 komen:

miss faten said...

HAHA!
Saya dah baca dah entry tu akak :D
Sangat lawak okesss?? Dalam bahasa DOTA kita panggil ia Trolling HAHA XD

Cuma satu jelaa. Bila masuk bab kecek kelate, amo terus jadi tak pahe -.- Kasihannn.. Tsk tsk ~