Followers

May 18, 2011

Wednesday Blues

aku sangat takde mood hari neh..kenape ntah...sebab kerja yang tak tentu arah kot...dan jadi tak tentu arah bila dapat kad kawen Pierre Andre....eh..tetibe...tiada kaitan langsong pon pasal Pierre Andre tuu..

banyak kerja aku tergendala bila bos meeting..nak wat ape kalau dah dokumen stuck kat dia.....neh aku dah melanguk takde kerja pulak......

aku kan...aku kan..ini cerita lain dah..aku nak cerita pasal pelakon tasha shilla..korang kenal dia?..ingat dia?..dia neh pelakon drama gemilang tuu..sekarang neh pemes kat sahara lak..aku suke nengok dia.....macam gojes sangat dia neh..lagi-lagi rambut dia..sukeeeeeeeeee...


cantik kan diaaaa......adore sangat kat dia neh...


aku suke gambar neh...dia sangat cantik............pandang banyak kali pon tak jemuuu.......


gambar ambil dari CARIGOLD.COM

semalam nak makan roti nan cheese..hari neh pulak, teringin mam kehepsi lak..apekah..apekah..takde beby dalam pwot pon leh teringin..kalau ada...ntah ape2 la aku nak makan kan....
Share: