Followers

May 20, 2011

Perihal ShoutBox

sign in kat blogger.com..tertancap mata neh kat tajuk entry abangteror AKU BLOGGER HEBAT | TAK PERLU ADA SHOUTBOX !!! ...hohohohO..macam menyentap di naluri dan hatiku sajork...miahahaha..sebab aku takde shoutbox pon tapi aku bukan blogger hebat pon....


kenape aku takde shoutbox?..
sebab MALAS........
sebab kadang-kadang ntah ape-ape la kat shoutbox tuu....malah ada yang macam menipu je blogwalking...sebab tu aku malas nak letak..terase macam MENYEMAK jeee......


dan sekarang pon aku memang tak rajin blogwalking pon...kalau jenjalan kat blog sape-sape pon..kadang-kadang aku tinggalkan komen..kadang datang baca jee....


ntahle...bagi aku takde silap ape pun la kalau tak letak SHOUTBOX neh......masih boleh lagi nak blogwalking kalau takde shoutbox....boleh komen kat entry..


bagi aku..lagi bermakne komen kat entry dari say hi kat shoutbox...bagi aku laaa...bagi orang laen aku tak tau.....


p.s : traffic aku tak kencang tapi aku ada 5 BE...
Share:

0 komen: