May 18, 2011

Belog Orang Yang Dalam Love Love

belog or blog?...aku lagi suke ayat blog dari belog..tapi gedik nak gune ayat belog..ashane?..haha..dah terikut dah ayat dak intan.... :p..

setiap hari aku wajib skodeng belog intan nur irfan neh....besh!!!..sebab dia selalu cerita kisah cinta dia dengan super K....kadang-kadang meluat gak tapi nak baca gak..hahaha..ya ampunn ye intan........comey je orangnye...kalau nak baca click SINI

lagi satu belog..

belog RARACANDYFLOSS....same gak ceritanye..apdet pasal kekasih hati gak..sweet jee...ada lesung pipit wooo boifren nye ituuu...dah tu rupe chinese look lak...fuhhh....eh..ape yang fuhhhnyeee.....:P..aku suke baca belog dia dari dulu lagi...dari dia dengan yang duluu... :)... click SINI untuk ke blog beliau...

::aku tak masukkan dorang dalam bloglist aku..sengal kan..takde mase woooo...tapi aku bookmark terus kat pc aku neh haaaa..... :p ::
Share:

0 komen: