Followers

May 10, 2011

Ape Jadi Dengan 25 Days, 25 Songs aku neh?

aku dah lame dah tak buat mende alah neh..rasa macam leceh lak nak fikir lagu ape yang ada kait mengait....malassssss oh..ape yang aku rajin pon aku tak tau......

tapi aku buat gak la sikit-sikit..tapi dok link je la kat entry lame aku...




Day 09 - A Song That Makes You Hopeful - IM YOURS (Jason Mraz)

ex aku yang ke seratus sembilan puluh sembilan kasi lagu neh kat aku dulu...macam ade je ex seramai tuu...tipu lebeh je aku neh..terikut dengan perangai housemate aku la neh...oh aku dah dilit dah entry aku pasal lagu neh...siyes sampai sekarang aku memang tak boleh lupe lagu neh..sebab dia buat aku berharap sangat pada dia..macam mane tak berharap kalau dah siap jumpe family...huhuhuh....lagu neh aku wat ringtone untuk bekas aku tuu....skang neh kalau dengar lagu neh je..mesti teringat kat bedebah tuu..eceh tetibe lak bedebah padahal dulu sayang....hahahahaha....aisyohhhh..gelak sendirian sajork..kesimpulannye..memang aku takleh dengar lagu neh..





Day 10 - A Song By Your Favourite Band -

Peberet Band ea...aku neh sume band kat indon tu peberet aku terutamanye ST12, Dadali Band, Wali Band..kalau kat Malaysia plak mestila Sixth Sense........malas la aku nak list kan lagu ape..hehehe..semua lagu dari band indon neh sangat besh....tapi yang paling besh lagu neh DiSaat Aku Mencintaimu..tacing wa cakap luuuu..... :p






Day 11 - A Song Of The Soundtrack of Your Favourite Movie - Bila Cinta

Filem Lagenda Budak Setan...semestinye la lagu Bila Cinta..suke lagu neh tapi kalau dengar aku leh tacing......dan dan la teringat time lisa surihani kene marah dengan q haidar...gile sedeh okeh!






Day 12 - The Last Song You Heard - Luar Biasa - Shahir

lagu neh aku dengar mase on da way g keje..besh..macam tak sangka shahir boleh nyanyi lagu macam ini......okehla..kat bawah neh aku letakkan lirik lagu luar biasa shahir neh sebab nak cerita pon. macam takde cerita..lagu baru kan..

Luar Biasa - Shahir
Seandainya mengalir di sini
Yang sejernih apa yang terkunci
Pastinya di dalam diari
Bagailah kasih
Hati ke hati bersemadi

Segala senyumanmu mengusikku
Oh mengapa
Tak terhidu
Kucupanmu berlagu merdu

Chorus
Luar biasa
Landah senja suria padamu
Lalu menusukku
Luar biasa suara
Siksa membisu
Akhirnya membunuhmu

Hidup ini puas dipenuhi
Yang sesali tiada berganti
Natijah rasa dizahiri
Bagai dimensi dan hipokrasi berselari

Segala senyumanmu mengusikku
Oh mengapa
Tak terhidu
Kucupanmu berlagu merdu

Ulang Chorus

Tanpa kata
Tanpa rela
Biarkannya
Jatuh ke riba

Takkan pudar
Kisah kita
Nyata di rasa nyata di matanya
Lalu menusukku

Luar biasa penjara
Siksa sesalan
Dikucupnya virus

Ulang Chorus

Maafkanlah diriku


kan senang sekali harung je..... :p....kita buat dia kan..bukan dia yang buat kita.....hikhikhik
Share:

0 komen: