April 4, 2011

yeahhhhhhhh...dah ada button share....

ayat "yeahhhh" di tajuk tuu macam kelihatan aku seperti jakun je..orang dah berzaman-zaman ada button share..aku baru sekarang nak letak button share..apekah aku neh..apekah..suke je ketinggalan zaman...

bukan taknak letak..tapi sedar diri nehhh......nak share pe bende pon..sebab selalunye blog neh blog tak bermaklumat..syok sendiri jee.....tuu sebab malas nak share bagai...sape la aku neh..tak seperti shaheizy sam yang menang bintang paling popular tuu..taknak kalah gak dengan shaheizy sam!!....:p

tapi sebab ada comment dari adik kat bawah neh..tuu yang aku gigih cari tutorial nak share button...ala..semua nye di hujung jari....petik je jari neh....maka dapatla tutorial itu....tapi petik di kebod la..ko jgn nak petik suke2 hati ko macam tuu je..sampai kiamat la memang takkan dapat......


klik la kat gambar neh untuk ke blog adik comey kita neh...nengok blog dia, aku terus berangan nak jadi kurus macam dia..tapi berangan je la....aku kan memang kuat berangan..nak diet pon ntah bila .hanye tanam tebu di pinggir bibir je....

dik..sekarang ko boleh share ape yang ko nak share di blog akak neh..akak izinkan...eceh.macam banyak je entry aku yang bermaklumat....

korang nak gak ke button share neh...moh le kita ke blog neh...TUTORIAL SHARE BUTTON
Share:

1 komen:

Qisse said...

haha..thanks ye kak..huhu