April 11, 2011

topik pagi hot.fm pagi tadi : aku pun penah juin konsert masa sekolah..




pecaye?
tak pecaye?
sila la pecaye...

kejadian ini berlaku masa Hari Guru..kira konsert la kot kalau dah siap nyanyi atas pentas....hehehe..tak silap aku mase aku tingkatan 4..aku pun tak tau macam mane aku boleh ada keberanian dok menyanyi kat atas pentas sekolah..sekolah menengah lak tuuu..gileeeeeeeeeeee...padahal mase tuu dengan muka comotnye..*macam le sekarang neh aku dah cun.....

serius..sampai skrg..aku terfikir-fikir...berkemungkinan ada sesiapa yang telah merasuk aku supaya nyanyi atas pentas sekolah tuu....eh..tak..aku tak nyanyi..aku bercakap-cakap je kot atas pentas tuu sebab dah gigil yang amat..aku bawak partner tapi partner aku dok gigil-gigil jugak sebelah aku.....hahahahaha...dia jadi tunggul je kat sebelah aku...takpela..janji aku ada teman kat atas pentas...

korang nak tau ape lagu yang aku dok "berkata-kata" tuu..

lagu JUWITA nyanyian SALEEM..tapi aku ubah ayat dari adinda atau Juwita pada guru....kreatif tak aku?..hahahahaha...sampai sekarang aku malu..dan harap sangat kalau budak sekolah aku baca blog neh..dorang takkan mengingati lagi ada dua tunggul atas pentas mase Hari Guru 1998..miahahahahah...

Juwita
Artist: Saleem
Tiada baris kata yang dapat kulafazkan
Untuk kugambarkan erti pengorbanan mu
Tiada syair indah, termampu kuciptakan
Yang setanding indahnya, belai kasihmu... Juwita

Akulah sebenarnya yang hanyut dan terlupa
Di dalam mengejar impian kukorbankan bahgia
Biarpun terluka hidup penuh gelora
Ketabahanmu meredakan badai

Di sebalik senyummu
Tersembunyi seribu lara
Kau layarkan jua
Bahtera cinta tiada sangsi
Tulus dan suci oh oh

Terima kasih padamu adinda
Kerna sudi memaafkan dosa silam
Dan sesungguhnya engkaulah permata
Menerangi hatiku yang kegelapan

Izinkan diriku... berjanji padamu
Akan kubela menghulur bahgia
Hingga ke akhirnya
Oh oh... kasihmu juwita...

Terima kasih pada mu adinda
Kerna sudi memaafkan diri ini
Juwita....


inilah benda paling gile penah aku buat time sekolah..taubat!!..
tapi ada satu benda yang aku buat time sekolah yang aku menyesal sangat-sangat..
sorang pon tak tau...
aku je simpan sorang-sorang dari dulu...
dan takkan bagitau sape-sape pon...
keje yang sangat-sangat gile...
arghhh..gile jap aku rase..
hahahahah..


Share:

0 komen: