April 30, 2011

tak tau tajuk ape


aku dah sampai kampong jam 11 pagi tadi..dari greenwood ke nilai jalan clear gile..riang ria suke hati aku...tapi tetibe lak anak buah aku nak shi shi..singgah jap kat hentian nilai..lepas je keluar dari hentian tuu..humangaihhhhh...tetibe lak jalan jem....kat situ gak aku salahkan anak buah aku..kalau dia kencing siap2 kat umah..kompom aku tak sangkot kat jem...




pagi tadi, tayar kereta aku ,sebelah kiri masuk longkang...nebes betul aku..dah kering darah neh....nasib baik dekat umah kakak..abang ipar tolong angkat tayar tuu..aku dok reverse...tempat tuu memang aku cuak sikit kalau nak lalu..macam rase test jpj je..sekali, pagi tadi dah kantoi..kompom lepas neh aku tak lalu situ lagi..dan bila sampai je kampong, adik aku dok bebel tayar kereta aku macam something wrong..aduyai..tolong laa Orange uit...jangan wat hal lagi.....dah tak tercekau duit neh....




malam neh aku nak jumpe kengkawan sekolah yang tak berapa kerat..itu pun kalau ada berapa kerat la....kalau takde pon...aku ber candle lite dinner je la dengan kawan aku si adiek tu je la....mungkin bagi sesetengah orang neh reunion neh macam mengarut.....kadang-kadang aku fikir mengarut gak..tapi entah le..sekarang neh suke je nak jumpe kengkawan...time bujang le nak jumpe..nanti lepas kawen....dapat lak suami yang tak memahami...maka duduk je la ko kat umah nanti...


aku letak video isha...video tahun lepas aku aplod kat youtube, tapi tak terupload kat blog...buruk benau suara aku..huhu...
Share:

0 komen: