April 1, 2011

Simple Besday Party Untuk Si Gedik a.k.a Ibu Aqil

dah lame dah tak panggil dia si gedik...hehehe...

1 April orang dok sibuk pasal "hari penipuan"..dia pon dok sibuk sibuk jugak nak lahir 1 April nehhhh..hahahaha....dah la orang nye gedik...lepas tuu sambot besday 1 April..lagi la rase memang gedik la minah neh.....haha...mengumpat secara sengaja okeh sebab tau si gedik neh mesti baca punyeeee....hahahaha..eh..asek hahahaha je aku neh...kita terus kepada penceritaan eh..next perenggan plishh... :p

bukan besday party sangat la eh kalau yang ada 3 orang aje....aku, besday girl dan hsmet aku....dah try ajak 2 orang lagi ..tapi tak dapat nak juin..beselaa....hari jumaat kan..kalau tak, mereka nak menidurkan diri di tengahari mesti nak soping moping....takpe...3 orang pon tak kesah...masih lagi bisa menggegarkan blok umah aku dengan ketawa kite orang....


besday cake yang bersinar-sinar...ada cerita di sebalik cake ini..housemate aku yang pandai...pandai sangattttttttttt...p letak cake neh kat tempat bekuuuu..konon-konon nak pekenakan aku....sekali..hamek koooooooooooooooooo...........kek tuuuuu keras pulak bila besday girl nak potong......gelak tak sudah kitorang tadiii..ape kejadah dia nak pekenakan aku ntah...dah tak feel nak makan chocolate moist...ingat..jangan tiru aksi housemate aku yang bengong neh..



besday girl tiup lilin.......


ibu pada seorang anak neh bergambar dengan besday cake..
*aku dah tak tau nak tulis ape dah neh.....hahahaha...layan kan je la ea mengong aku neh..
sepatotnye gambar neh kat atas..tapi aku malas nak adjust..


kejam gilee nak potong cake camtuuu.....

Puan Azura Fizal...
Selamat Hari Lahir...
Moga ALLAH Memberkati Kehidupan Kamu..
Diperluaskan Rezeki Kamu..
Dikurniakan Kesihatan Yang Baik-Baik...
dan Menjadi Isteri Dan Ibu Yang Baik pada En.Fizal dan Aqil Iman....
Aminnnn...

::lupe nak gtau...ada menu special dari housemate aku sebelum kitorang potong kek tadi....nasi goreng bunga kantan..sedappppppppppppppppppppp...terima kasih beb..t masakkan lagi untuk wa ea!!...
Share:

0 komen: