Followers

April 30, 2011

Please Lah Wahai Lelaki Yang Bergelar Suami Orang

eceh..di malam-malam sabtu neh boleh la plak kan aku neh nak mengumpat pasal lelaki kan...bukan ape..semak woOooo..semak bila lelaki yang berstatus suami orang dengan hebatnye menjual minyak.....bukan satu aku jumpe...bukan dua tapi TIGA!!...very da sakit hati kan.....tu la antara sebab-sebabnye aku malas sangat nak fikir pasal kahwin neh.......takot suami aku lak jadi macam dorang.... -____-




lelaki yang pertama...fine la..dia neh hampir-hampir nak jadi boifren aku dulu..taun 2006 kot..tapi aku dengan dia neh banyak maen tarik tali....kadang-kadang aku nak..dia taknak..kadang bila dia nak..aku lak macam malas nak layan..lepas tu aku pun senyap la dan terus lost contact..tup tup dia dah nak kawen bila kitorang dapat contact balik...dan dan tu jugak la cakap menyesal tinggalkan aku..kembang kempis jap idong aku yang tersedia kembang.....yela..bangga siot bla ada orang cakap camtu..padahal, ko macam tak paham-paham ayat lelaki...banyak kencing dari yang ikhlas dari hati...siap lepas kawen, still lagi contact aku..baru-baru neh macam syial je dok plan-plan nak jumpe aku time bini dia outstation...vangang kan?..kenape kan..aku anggap dia kawan je tapi jangan la sampai siap plan nak overnite bagai..jumpe takat kedai kopi bleh la...neh boleh plak plan busuk macam neh..harusla kene tendang dari list kawan aku....KENAPA SUAMI ORANG MACAM INI????




lelaki yang kedua....WMR 1204..dia neh punya la gelabah nengok status aku kat fb dah married...sampai siap kol lagi..tapi aku tak layan....bila aku online fb..cepat nau lak dia tego aku..tapi kali neh aku layan.....muarhahaahahaha..sebab aku buhsan gile mase tuuu.....berdesup2 soalan dari dia..orang mane...keje ape..tinggal mane....lepas tu siap tanye kenape aku tak jawab kol dia...ko laki orang bai..jangan dok tanye-tanye aku.."kenape ?..dah kawen tak leh nak kawan ker?"..tolong la bai, kalau ko nak kawan dengan aku..ko kawankan aku sekali dengan bini ko..baru la besh....lagipun azam aku tahun 2011 neh..barangsiapa bekas boifren aku yang telah menjadi lelaki orang, akan ku pastikan dia akan diremove daripada kepala otak aku....no call..no sms and no jumpe-jumpe...KORANG PAHAM TAK KENAPE SUAMI ORANG JADI MACAM INI??..




lelaki yang ketiga neh..aku taknak cerita...sebab sape sape yang selalu ikuti belog aku..mesti tau dia sape....malas nak cerita tentang da..KENAPE EK..kenapa SUAMI ORANG ADA YANG MACAM INI?..




dorang tak respect ke pada bini orang..tak ingat anak bini...tak ingat bape dah dorang belanje untuk perkahwinan dorang..tak ingat pengorbanan bini....tak ingat ke.....ke dorang neh memang ada penyakit TAK INGAT!!..


Share:

1 komen:

Nieja said...

i loike this entry..hehehe