Followers

April 13, 2011

Perempuan Dan Pemanduan

agak skema sedikit tajuk aku padahal takde la skema mane pon isinye...

Orange dengan aku dah hampir setahun lebih......auto je pun Orange neh sebab lepas amek lesen kereta aku tak mampu lagi nak gune kereta. Sampaikan konon-kononnya nak prektis bawak manual, kereta along aku jadi mangsa ceom pagar rumah....lepas kereta along dah ceom pagar rumah, aku pun dah fobia sikit nak bawak kereta,maka rela la aku merempit dengan nouvo's aku dengan takde lesen nye bila lesen L motor mati...bran kan aku...ape tak brannye..kak lang aku pun sampai sekarang takde lesen tapi dengan vangganye dia bawak motor kat kuala lumpur neh....asalkan ko buat muka yakin gilee...insyaALLAH pak pulisi takkan tahan ko......

aku suke kalau kereta-kereta hon aku....*___*..sebab aku tau kalau dorang hon aku dorang dapat sedarkan aku dari lamunan..kadang-kadang kita pon tak sedar kita neh salah dalam pemanduan..bila orang lain hon..itu dah menyelamatkan kita dari berlaku kemalangan....sebab tuu kadang-kadang bila orang hon aku..aku hon dia balik..sebab aku nak ucap terima kasih dan cover malu sebab kene hon......muarhahahhahahaaha..itu tektik tau untuk korang cover malu di jalanan, kononnye orang yang hon korang itu adalah rakan-rakan korang..padahal korang sendiri je yang tawu...... -___@

housemate aku kan suke macam nak anginkan aku dengan cabau-cabau aku bawak kereta dia...aku hangin kadang-kadang sampai nak minta clash je rasenyer...eh tak....housemate housemate neh mana ada clash..kecuali korang dan housmate korang adalah lesbian @ gay.....okeh berbalik pada kisah housmate aku dok cabau aku..kereta dia manual okeh..diulangi manual..aku asal manual je..aku dah gerun..yela..aku tak pandai..dicabau-cabaunye aku bawak..boleh je nak bawak..tapi kene standby ar duit kalau-kalau kereta sendiri masuk workshop..jangan salahkan aku..tapi aku suke orang yang bawak kereta manual, rase macam besh gile nengok dorang bawak...rase smart je..kalau bawak auto neh dah macam orang OKU je rasenye tapi auto menyelamatkan kaki kalau duduk kat area yang selalu jem..so takde pe yang perlu dikesalkan....terima kasih auto..eh tetibe...

bila pakai Orange neh..terasa sakit la gak..yela..terkesan di hati bila anak buah cakap "dulu mase mak ndak pakai motor, minta ape je mesti dapat, sekarang bila dah pakai kereta susah nak belanje kitorang........"...gile kesian kan kat anak buah aku...takpe-takpe..korang tunggula mak ndak kawen dengan awal ashaari..insyaALLAH, korang nak ape, mesti pak ndak korang tunaikan...:p..terjelir lidah aku disitu....*jangan terasa ea boifren ku, awal ashaari neh spare part yang tak menyempat jek.....

okehla..aku tak suke buat penutup sebenarnye sebab pengenalan aku pun ntah ape-ape....

Melakau bukan loghat orang Melaka untuk MELAKA okeh....loghat orang Melaka akan ada U di ujung apabila di hujung perkataan itu ada huruf R..contohnya macam CABAR - CABAU...aku terangkan neh sebab housmate aku cakap MELAKA = MELAKAU....

Hidup MELAKA!!!..erk.. :p

housemate aku yang kunun-kunun macam coach...cube cari aku kat situ..agak cumey di situ.. :p

Share:

0 komen: